01 SepSista kvällen hemma

Ja så är det faktiskt. Jag har nu gjort min sista kväll hemma innan jag flyttar till Sollefteå för att börja plugga. Imorgonkväll får jag träffa min nya klass, och jag är både nervös och en aning spänd. Detta kommer nog bli ett otroligt äventyr. Och självklart kommer jag sakna alla nära och kära, och alla otroligt underbara vänner också, men som en kär vän sa till mig för ett tag sen: Vi säger inte hejdå, vi säger vi ses!

 

Kan inte riktigt förstå att livet nu står och väntar på mig och att jag för inte allt för länge sedan tog studenten tillsammans med en helt fantastisk klass. Men nu börjar mitt nya äventyr!

 

Borde väl kanske krypa till kojs snart… Imorgon väntar som sagt en spännande dag! Så jag säger väl godnatt världen, och vi ses snart igen!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu