07 SepBack in Dorotea!

Lite dåligt uppdatering här, ja jag vet… Men det har varit lite mycket på sistone. Men på ett bra sätt! :) Studentlivet är riktigt roligt, och jag tror verkligen att detta är bra för mig.

Är då hemma i Dorotea igen för att jobba i helgen. Dock fick jag dåliga nyheter när jag kom hem… Vår hund har varit dålig ett tag, och det blev drastiskt värre då jag flyttade för veckan. Både igår och idag har pappa varit med henne till veterinären, och tyvärr visade det sig att hon hade livmoderscancer som mest troligt hade spridit sig till övriga kroppen också. Det fanns bara ett val, och det var att låta veterinären ta bort henne. Jag hoppas verkligen att hon får det bättre där hon är nu. Tindra, du kommer att saknas hos oss! <3

Nu ska jag försöka glömma alla tankar och kolla på filmen ”En plats i solen” med mina fina!

Ha en bra kväll allihopa :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu