17 SepDagarna går, ena dagen strålande sol, nästa är det spöregn!

Rubriken har absolut inget att göra med livet här i Sollefteå och på Universitetet. Jag trivs precis lika bra som innan och jag har inget att klaga på. Det är helt underbart och det är klart att det är mycket att göra. Men om man kombinerar plugget, med vänner, vila och allmänt försöka må bra så blir det hur bra som helst. Det funkar för mig och det är huvudsaken.

I helgen hade vi Norrlandsfest och det var otroligt roligt. Folk var utklädda till allt från jägare (så även jag) till bävrar, hjortron, norrsken, fjällrävar, björkar och Pistvakt. Jag älskar verkligen hur roliga alla är och att folk verkligen kan bjuda på sig. Igår (söndag) var vädret helt underbart, det var precis som om det var sommar igen, och vi hade bakishäng ute i solen och åt pizza, snackade en massa skit och bara njöt! Det var fantastiskt! Livskvalité när det är som bäst!

Idag fyller min kära pappa år, och självklart känns det lite konstigt att inte vara där, men jag ringde han imorse och grattade honom. Så än en gång, ett stort grattis kära pappa på 49-årsdagen!

Lägger med en av pappas alla favoritlåtar också: YouTube Preview Image

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu