26 SepLivet i Sollywood!

Regnet öser ner utanför fönstret, jag är ambitiös och sitter på skolan och pluggar trots min lediga dag. Men hemtenta nästa vecka så det är bara att härda ut! När vädret är sämst, är det lätt att man blir lite tung i huvudet och inte riktigt känner någon motivation till att göra det man borde… Så är det idag, men jag försöker intala mig själv: ”Kämpa Rebecka, det är det bästa för dig om du gör bort en del nu”. Går väl sådär om vi säger så.. Sprängande huvudvärk och en hejdundrande förkylning gör det inte lätt.

Men nu ska vi sluta vara negativa! Jag kommer fixa det här, och imorgon har jag seminarium om väpnade konflikter klockan 09.00-11.00.

KÄMPA; KÄMPA; KÄMPA, det verkar vara vårt motto här i Sollywood.

Förutom att ha pluggat så har livet bara rullat på, nollningen avslutades i lördags med ett asroligt Togaparty!

Har dessutom varit på medlemsmöte för FN-föreningen här i Sollefteå, och jag känner mig verkligen peppad inför att kunna hjälpa till och bidra till att göra skillnad.

Förutom allt detta har jag också bestämt mig för att plugga franska på distans nästa termin, så det innebär att jag ska plugga 150 %. Hur detta ska gå, det får vi se, men jag är taggad till tusen!

Puss och Kram på er, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu