15 OctRead all about it…

Kanske inte alltid kan läsa allt om allt på denna blogg, men en grymt bra låt,och den är ganska gripande, och stämmer in ganska bra på hur mitt liv varit tidigare. Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, men det har varit så otroligt mycket nu ett tag.

YouTube Preview Image

Jag har spenderat en underbar helg med mina vänner i Vilhelmina (plus några av mina älskade från Dorotea). Det var väldigt välbehövligt och det var minst sagt grymt!

Jag har också spenderat en helg här i Sollefteå, och än en gång blev det en kväll på bowlingen, med en hel del kaos :p men det känns som om det kanske är mer vardag än undantag här i Solly.

Livet rullar på, plugget överöser en, fältövningar med FBA ska genomgås och dessutom ska jag hem och jobba i helgen. Ja pappa är kanske lite förvirrad och blandade ihop helgerna, men nu hoppas jag verkligen att det är i helgen jag ska jobba! Haha!

Men livet är ganska bra, och trots förkylning och till och med feber igår så mår jag rätt bra! Men nu vill jag bara bli frisk och kunna komma igång med träningen på riktigt igen! Det är mitt mål, bli frisk, orka mer och få träna! :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu