22 NovLänge sen vi sågs…

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen här på bloggen. Har haft fullt upp, och totalt glömt bort bloggen. Är nu hemma i Dorotea, då vi inte har några föreläsningar denna vecka. Perfekt, då det är inventering på jobbet, och min chef väldigt gärna ville att jag skulle jobba lite. & det har jag verkligen gjort! Så otroligt skönt att få hoppa i arbetskläderna igen, och träffa en massa människor.

 

Mycket har hänt sedan sist, men jag tänker inte ödsla er tid på att berätta om det, utan istället tänkte jag försöka vara kortfattad och bara berätta att även om jag trivs i Solle så är det otroligt skönt att få komma hem en sväng emellanåt. Dessutom fick sålde vi vårt hus i fredags, så innan februari ska vi ha flyttat ut. SPÄNNANDE!

 

Bjuder på en bild från vår helgalna men ack så roliga tenta-/halloweenfest för två helger sen.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu