22 JanSkadat knä…

Efter en hård men rolig fältvecka så har allt i vardagen landat igen…

Det var otroligt roligt, och lärorikt och jag hade ärligt talat kunnat stanna mycket längre. Detta trots att det var riktigt kallt ibland, och att man var både trött och less, men tack vare min otroligt grymma grupp (Delta) och min underbara klass så överlevde man allt.

Det som är lite jobbigt med denna vecka, var att jag skadade knäet och hoppar fortfarande på kryckor, och har gjort så i drygt en vecka. Och när jag trodde att det höll på bli bättre, så blir allt sämre, och jag har inte sovit på över ett dygn och har sådan fruktansvärd smärta att imorgon är det jag som ringer Vårdcentralen. För detta går inte längre. Det drabbar mig, min koncentration, plugget och allt annat… Det funkar bara inte!

& annars är livet bara åt h-vete eller? Ja ungefär, nej men skämt åsido, nu ska jag försöka mig på att plugga lite franska, och förhoppningsvis snart kunna somna… (Håller tummarna för det iaf)

Kram R 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu