19 FebDortytown!

Precis som rubriken förtäljer, så är jag hemma i Dorotea. Japp, men inte för att flytta denna gång, och inte heller för att ta det lugnt! Utan det som gäller är plugga, tenta-inlämning på fredag, men jag är snart klar och det känns riktigt bra :) fast då är det bara att ta tag i franskan… Jag kanske är galen som pluggar 150% denna termin, men jag älskart!

Sedan passar jag såklart på att njuta lite också, av lugnet, stillheten och tiden med familjen!

Tar en paus just nu från tentaskrivandet, men jag antar att det bara är att fortsätta… Snart klar Rebecka, snart klar! För den delen har jag nog dessutom hittat exakt vad jag tänker göra efter utbildningen, dvs. om 4,5 år. Det verkar så himla spännande, och är nog exakt vad jag vill göra!

http://www.sida.se/Svenska/Om-oss/Jobba-med-bistand/Internationella-tjanster/Junior-Professional-Officer-JPO/

Nej, nu låter sig tentan inte vänta längre,

Kram R

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu