13 SepLong time ago…

Jag är ingen riktig bloggare. Det kommer stunder då jag totalt glömmer bort att jag har en blogg. Men nu har jag lovat mina fina vänner att jag ska försöka bli bättre, så det är väl bara att gör ett försök då!

 

EN snabb uppdatering kommer här:

Sommarens resa till Cypern var helt fantastisk! Nu har plugget börjat igen, med allt som det innebär. Nollning, fester, plugg, lära känna nya människor, träning och världens förkylning. Ja ni läste rätt, jag är sjuk igen…

Har haft feber i tre dagar nu och det verkar inte vilja släppa. Dessutom har jag igår och idag suttit ca. 10 h med en kompis på akuten. Men allt är bra nu och vi ser framemot en lugn och skön slapparhelg, istället för att dricka sig full som resten av IKK:arna kommer göra!

 

Jag var fruktansvärt taggad på att börja med träningen och min riktiga kost igen, efter sommarens stress och semester. Men såklart, efter ett riktigt hårt BodyPump-pass, en hel del andra sportsliga aktiviteter så kom förkylningen direkt. Så nu är det te, vitaminer, vitlök och ingefära som gäller för att få detta att släppa.

 

Btw, den nya snackisen verkar ju vara Miley Cyrus nya video Wrecking Ball. Videon gör mig äcklad: hur kan en ung tjej bete sig så här? Men låten är å andra sidan ganska bra. Vad tycker ni?

YouTube Preview Image

Jag ska försöka uppdatera oftare, framför allt för mina vänners skull!

/Kram R

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu